Despre Noi

Tornado Trade-Distributie de electronice

 

Tornado Trade este o companie cu capital privat integral romanesc, fondata in 1998. Aceasta a avut, inca de la infiintare, ca principal domeniu de activitate comercializarea de accesorii auto si de produse electronice. Incepand cu anul 2000, compania specializat in comercializarea cu amanuntul sistemelor audio-video pentru autoturisme, asigurand inclusiv montarea acestora prin centrele proprii de instalare din Bucuresti.

 

Tornado Trade a  fost si este mereu preocupata sa ofere bunuri si servicii de cea mai inalta calitate, devenind inca din 2004 distribuitorul pentru Romania alcompaniei germane Dietz. Eforturile au continuat, fiind rasplatite doi ani mai tarziu prin semnarea unor parteneriate de import si distributie nationala cu brand-uri celebre precum MTX si Focal. Din anul 2011, Tornado Trade reprezinta cu mandrie pe piata din Romania un alt simbol al calitatii germane, compania Blaupunkt.

 

In prezent, Tornado Trade este unul dintre cei mai importanti operatori de profil pe plan intern, oferta companiei acoperind toata gama de electronice auto si de casa.

Tornado Trade deserveste o puternica retea de distributie la nivel national alcatuita din clienti ca retele de magazine autohtone si internationale, dealeri auto, platforme de comert electronic si importanti retaileri locali.

 

Premii obtinute:

2006 – „Excellence in achievement, dedication, and support Mitek corporation“ – MTX

2007 – „Best new dealer” – Focal

 

Prezenta la evenimente:

2005 – Salonul Auto Bucuresti Tuning si Sport (SABTS)

2006 – 4Tuning Days Bucuresti (pana in 2010, 9 editii locale si nationale),  cu Focal si MTX

2007 – Tuning Fever Constanta

2007 – Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB),  cu Focal si MTX

2009 – HiFi Arena,  cu Focal

2011 – Drift Grand Prix of Romania,  cu MTX